Tupperware Konyhaművész szett: Keverőtál 3 l + szűrő

Akció vége:2019-06-03

  • Tupperware Konyhaművész szett: Keverőtál 3 l + szűrő
  • Cikkszám: TWSS191917
  • Hűségpontok: 278
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    14 433 Ft

  • Akciós ár: 9 290 Ft

  • Ár hűségpontokban 9290

- VAGY -

Címkék: előkészítés keverés frissentartó szűrő

Tupperware Konyhaművész szett: Keverőtál 3 l + szűrő

A tál kiválóan használható tészták összedolozására, nokedlitészta készítésére, illetve különféle krémek, mázak összeállítására.
Kerekített széle biztos fogást nyújt. A benne lévő ételt nagyon könnyen tudjuk kiönteni belőle a felfelé ívelő peremen keresztül, nem fog mellé folyni, csepegni.
A tálhoz a frissentartó tetőn kívül tartozik egy fröcskölés csökkentő tető is. Habverés, turmixolás során kisebb esély van arra, hogy az étel kifröccsenjen.
Használhatjuk zöldségek, gyümölcsök frissentartására is.

Figyelem!
Az elektromos robotgép megsértheti a tál belsejét, ez azonban nem csökkenti a tál funkcióit. Viszont erre garanciát érvényesíteni nem lehet!

A szűrőt használhatjuk zöldésgek, gyümölcsök átmosására, csepegtetésre. De akár a fagyasztott ételt is leolvaszthatjuk benne.
Keskeny nyílásainak köszönhetően a tésztát is biztonsággal lehet leszűrni benne, nem fog a résen átcsusszanni.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek