Tupperware Csodatál szett (1 l + 1,75 l + 3 l)

Akció vége:2019-06-03

  • Tupperware Csodatál szett (1 l + 1,75 l + 3 l)
  • Cikkszám: TWSS191914
  • Hűségpontok: 278
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    11 100 Ft

  • Akciós ár: 9 290 Ft

  • Ár hűségpontokban 9290

- VAGY -

Címkék: tárolás tároló frissentartás frissentartó

Tupperware Csodatál szett (1 l + 1,75 l + 3 l)

1946-ban Earl Tupper bemutatta az első lég- és cseppmentesen záródó műanyag edényt, a Csodatálat. Nagyszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy több mint 70 év elteltével a Tupperware cég ma is gyártja ezt a terméket.

Az edények hosszan megőrzik a bele helyezett ételek frissességét.
Légmentesen záródnak, nem folynak.
Lezárás után a közepét egy kicsit nyomjuk be és eresszük ki a belsejében található felesleges levegőt a tető óvatos felemelésével.

Tárolhatunk benne:
- megmaradt ételt
- salátát öntettel
- gyümölcsöt
- szószt
- zöldséget
- süteményt

Üres állapotban egymásba tehető, így kis helyen tárolható. A hűtőben pedig egymás tetejére is tehetjük, amellyel szintén sok helyet takarítunk meg.
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek