Tupperware Ebéd szett: Útitárs + Öko palack 750 ml kipattintós kupakkal

Akció vége:2019-07-01

  • Tupperware Ebéd szett: Útitárs + Öko palack 750 ml kipattintós kupakkal
  • Cikkszám: TWSS192302
  • Hűségpontok: 167
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    6 655 Ft

  • Akciós ár: 5 590 Ft

  • Ár hűségpontokban 5590

- VAGY -

Címkék: palack kulacs uzsidoboz szendvicses

Tupperware Ebéd szett: Útitárs + Öko palack 750 ml kipattintós kupakkal

A szendvicsdobozok stabil pánttal záródnak. Vihetünk benne szendvicset, gyümölcsöt, nasit, biztosan nem nyomódik össze zsákunkban.


Az Öko palack ideális útitárs! Kipattintható kupakkal. Vigyük benne kedvenc innivalónkat. Az üveg biztos fogást nyújt.
Szénsavas ital tárolására nem alkalmas a felszabaduló széndioxid miatt.
Tisztán tartása könnyű, nem hagy szagot. Amennyiben nehezen tudja az üvegmosóval kitisztítani, vagy az ital megfogta az üveget, töltse tele meleg vízzel, tegyen bele egy fél mosogatógép-tablettát és hagyja pár órát ázni. Utána tiszta vízzel mossa át.


Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.