• Cikkszám: TWSS182312
  • Hűségpont: 168
  • Készlet: Készleten
  • Listaár: 6211 Ft

  • Kedvezményes ár: 5590 Ft

  • Ár hűségpontokban: 5590

  - VAGY -  

Tupperware Mikroszálas hajturbán

Magas nedvszívó hatású, speciálisan szőtt és kialakított finom puha tapintású anyaga miatt hatékonyan és könnyedén szívja fel hajunkból a vizet, mely ezáltal sokkal könnyebben szárad és nem szükséges a hajszárító használata, ami kiszárítja és töredezett teszi hajunkat.

Tökéletes utazáshoz, sportoláshoz, uszodába, nyári fürdőzéshez vagy otthoni használatra. A turbán rögzítését egy elasztikus, gumírozott fülecske segíti. A turbánon Tupperware logóval ellátott akasztó fülecske található, amely segíti a szárítást és a tárolást.Tisztítás:

A Törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet ,de mosógépben max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz mindig kevés folyékony mosószert használjunk, a por alakú mosószer beragadhat a mikrószálak közé. Lágyító szereket ne használjunk.
Mindig ki akasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg , forró radiátorra , konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nap szabad betenni , mert ha magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.
A  kendőket lehet szárazon illetve nedvesen , kevés tisztító szerrel is használni , de a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.
A kendőket erős , maró vagy  fehérítő hatású  tisztító szerekkel tilos használni . ( domestos , clorox , hipo ... ) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak , így a továbbiakban nem használható.

Kapcsolódó termékek