• Cikkszám: TWC851
  • Hűségpont: 149
  • Készlet: Készleten
  • Listaár: 5544 Ft

  • Kedvezményes ár: 4990 Ft

  • Ár hűségpontokban: 4990

  - VAGY -  

Tupperware Szilikon hercegnő forma

Ez a termék a háziasszonyok ÁLMA!
Használható mikróban és sütőben egyaránt. Készíthetünk benne süteményeket, fasírtokat, és akár fagylatokat is, hiszen -25 fokig fagyasztható.

A terméket használat előtt nem kell kivajazni, belisztezni. A megsült étel könnyedén elválik a faltól, kiborítható, a szilikon forma akár ki is fordítható.
Mosogatása nagyon könnyű.

Az edények -25 és +220 C között használhatóak.
Tehetjük mikrohullámú sütőbe és hagyományos sütőbe, valamit fagyasztóba is.

A szilikon formákban készíthetünk akár:
- túrótortát, joghurttortát
- pudingokat, aszpikos ételeket
- fagylaltokat, parfékat
- kenyereket
- süteményeket, rizsfelfújtat, pitéket
- fasírtot


Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl csokoládé, cukor) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Figyelem!

A formákat forró sütőlapra, grillezőbe, infrasütőbe tenni szigorúan tilos! A túlhevülésből, égésből eredő károkra a garancia nem vonatkozik.
Soha ne használjon éles tárgyat a formához.


Méretek
Átmérő 25 cm
Kapcsolódó termékek