• Cikkszám: TWSS182135
  • Hűségpont: 231
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 07. 01.

  • Űrtartalom: 1l + 1l
  • Listaár: 9612 Ft Ft

  • Akciós ár: 7690 Ft

  • Ár hűségpontokban: 7690

  - VAGY -  

Tupperware Ebéd szett

A szett tartalma: Öko palack 1l +Polytupper étkezőtárs 1 l

Öko palack 1l

Ideális útitárs! Kipattintható kupakkal. Vigyük benne kedvenc innivalónkat. Az üveg biztos fogást nyújt.
Szénsavas ital tárolására nem alkalmas a felszabaduló széndioxid miatt.
Tisztán tartása könnyű, nem hagy szagot. Amennyiben nehezen tudja az üvegmosóval kitisztítani, vagy az ital megfogta az üveget, töltse tele meleg vízzel, tegyen bele egy fél mosogatógép-tablettát és hagyja pár órát ázni. Utána tiszta vízzel mossa át.

FONTOS!

Szénsavas italokat ne tegyünk bele, mert a palackban túlnyomás keletkezik és ezáltal ereszthet a kupak!!
Forró ital tárolása esetén pedig a hőtágulás hatására a sportkupak ereszthet, ezért forró ital szállítása sem ajánlott ennél a típusnál.

Polytupper étkezőtárs 1 l

Főtt étel útra készen!
Vigyük magunkkal az ebédünket munkahelyünkre, melegítsük meg és jó étvágyat hozzá!
Légmentesen záródó 1 l-es mikrózható tál evőeszközzel.
Illesszük a tető és a tál füleit egymáshoz, zárjuk le a fedőt (egy halk pukkanást hallunk, ahogy lezár), a szilikon szelepet nyomjuk be, tegyük az ételt a mikróba és melegítsük meg. Kinyitáshoz elég az egyik oldalon  lenyomva tartani a fület, így nem feszül és könnyedén vehetjük le a tetejét.

Figyelem!

Az edényt melegítésre tervezték, nem főzésre!
Olvassa el a használati útmutatót!

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek