• Cikkszám: TWM34
  • Hűségpont: 341
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Űrtartalom: 2 l, 1,5 l, 1
  • Listaár: 12656 Ft

  • Kedvezményes ár: 11390 Ft

  • Ár hűségpontokban: 11390

  - VAGY -  

A Kerek szett egy 3 az 1-ben termék, hiszen egyszerre alkalmas:
1. tárolásra
2. szállításra
3. melegítésre
A több méretből mindig megtalálhatod a leginkább neked valót.

Mikrohullámú sütőben nagyszerűen felmelegíthetjük az ételünket. A tetején található szelepet ki kell nyitni melegítés előtt. Hosszabb ideig történő melegítés során célszerű 3 percenként átkeverni az ételt és úgy folytatni a melegítést.

Szállítás és tárolás közben pedig állítsuk zárt állapotra.
Nagyszerűen tisztán tartható, mosogatógépben mosható. Egymásra helyezve a hűtőben helytakarékosan tárolható. Üres állapotban egymásba helyezve szintén kis helyen elfér.

Fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Átmérő 22,4 cm
Szélesség 19,3 cm
Magasság 12 cm, 9,2 cm 6,5 cm