Miért jó regisztrált tagnak lenni?

Hírlevélben tájékoztatjuk.

Ha naprakészen értesülni szeretne legfrissebb termékeinkről, aktuális akcióinkról, üzletünk nyitvatartásáról legyen regisztrált tagunk és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne szalasszon el egy lehetőséget sem.

Gyűjtse a pontokat, értékeljük hűségét.

Minden vásárlás után a megvásárolt termék adatlapján található hűségpontot írjuk jóvá Önnek fiókjában. Ezeket a hűségpontokat a következő vásárlások alkalmával bármikor beválthatja a fizetésnél. Sőt, a termékeket az adatlapjukon található Ár hűségpontokban értékben meg is vásárolhatja. Minden regisztrált ügyfelünk automatikusan részt vesz a törzsvásárlói programban, melyben minden lebonyolított vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá felhasználói fiókjában a megrendelt temékek alapján.
Minden termék adatlapján a felső érték megmutatja, hogy a termék megvásárlása esetén mennyi hűségpontot írunk jóvá fiókjában. Az alsó érték "Ár hűségpontokban" azt mutatja, hogy a terméket mennyi hűségpontért tudja megvásárolni.
Az aktuális hűségpont-egyenlegéről és történetéről bejelentkezés után adatlapján a Hűségpontok menüpontban tájékozódhat.

Gyors, egyszerű vásárlás.

Elég egyszer beállítania a számlázási és szállítási adatokat, legközelebb ezekkel már nem kell sok időt eltöltenie.

Korábbi rendeléseit bármikor visszanézheti.

Ha későbbi időpontban szeretné megvásárolni a terméket tegye Kívánságlistára és nem felejti el.

Rendeléseinek állapotváltozását a beérkezéstől kezdve a kiszállításig nyomon követheti.