• Cikkszám: TWL22
  • Hűségpont: 281
  • Készlet: Készleten
  • Listaár: 10333 Ft

  • Kedvezményes ár: 9300 Ft

  • Ár hűségpontokban: 9300

  - VAGY -  
Címkék: szilikon sütés

A szilikon tepsi használatát melegszendvicsek, pizzák, pogácsák, rétesek sütéséhez ajánljuk. Készíthetünk benne akár piskótalapot is.
A terméket használat előtt nem kell kivajazni, belisztezni.
Mosogatása nagyon könnyű.

Tipp:

Vegyünk készen kapható Leveles tésztát, töltsük meg túróval, lekvárral batyunak, vagy fahéjjal, kakaóval csigának. Süssük meg a szilikon tepsiben, nem fog leragadni.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt  áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik a felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl csokoládé, cukor) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Figyelem!

A formákat forró sütőlapra, grillezőbe, infrasütőbe tenni szigorúan tilos! A túlhevülésből, égésből eredő károkra a garancia nem vonatkozik.
Soha ne használjon éles tárgyat a formához.

Méretek
Hosszúság 35,3 cm
Szélesség 31,5 cm
Magasság 1,1 cm
Anyaga S