• Cikkszám: TWJ25
  • Hűségpont: 179
  • Készlet: Készleten
  • Űrtartalom: 1,5 l
  • Listaár: 6639 Ft

  • Kedvezményes ár: 5975 Ft

  • Ár hűségpontokban: 5975

  - VAGY -  
Címkék: tálalás

Savanyúságok, kompótok tárolására kiválóan alkalmas. A zöldséget, gyümölcsöt kiemelhetjük a léből, felültetjük az edényre, a lé lecsöpög és nem lesz mondjuk céklaleves az egész asztal a kiszedéskor.

Tartozik hozzá egy műanyag villa is, beleszúrva az uborkába még a kezünk sem lesz maszatos.
A liftet kivéve az edény egyéb ételek (pl. levesek) tárolására is kifejezetten alkalmas, hiszen teteje légmentesen záródik.
Nem kell birkózni, hogy belepréseljük a befőttes üvegbe, utána, hogy kihalásszuk a savanyút. Egyszerűen tegyük ebbe a tárolóba, majd ha szeretnénk enni belőle emeljük fel a belsejét, forgassuk kissé el, ültessük az edény falára és könnyedén szemezgethetünk a finom savanyúságból...
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Átmérő 14 cm
Magasság 14,5 cm