• Cikkszám: TWSS182305
  • Hűségpont: 279
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 07. 01.

  • Űrtartalom: 4 l
  • Listaár: 14290 Ft Ft

  • Akciós ár: 9300 Ft

  • Ár hűségpontokban: 9300

  - VAGY -  
Címkék: tálalás

Ebben az edényben főzhetünk is: különféle tésztákat, párolt zöldségeket, sőt még túrógombócot is.

Nagyon praktikus eszköz fagyasztott termékek kiolvasztására, mert a felesleges lé a szűrő miatt lecsöpög.
Ennek következtében a megmosott zöldségek, gyümölcsök sőt még az olajban sütött termékek (pl. fánk, lángos, rántott hús) lecsöpögtetésére is alkalmas.
Ha szeretnénk egy ételt melegen tartani, öntsük fel a tál alját forró vízzel, tegyük bele a rácsba az ételt és zárjuk le a fedelével.
Ha azt szeretnénk, hogy az étel hideg maradjon összetört jeget tegyünk a rács alá és zárjuk le a fedelével.
Az edényben összesen fél liter folyadék összegyűlése lehetséges úgy, hogy a szűrőben lévő ételt nem érinti.

Tipp:

Ebben az edényben főzhetünk is: különféle tésztákat, párolt zöldségeket, sőt még túrógombócot is (recept a desszerteknél).
Tésztafőzés Tupperware tálalómesterben: maximum 1/2 kg tésztát helyezzünk a szűrő részbe, sózzuk meg, öntsünk rá kb. két evőkanál olajat. Óvatosan keverjük össze, hogy az olaj kissé elterüljön a tésztán. LOBOGÓ forró vízzel öntsük fel a tésztát úgy, hogy a víz ellepje. Rögtön zárjuk rá a tetejét. A tészta, vastagságtól függően, kb. 12-18 perc alatt fő meg.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 33,5 cm
Szélesség 22 cm
Magasság 11 cm