• Cikkszám: TWHK
  • Hűségpont: 359
  • Készlet: Készleten
  • Listaár: 13322 Ft

  • Kedvezményes ár: 11990 Ft

  • Ár hűségpontokban: 11990

  - VAGY -  

Tupperware Hűs Kocka szett

A készlet tartalma:

Hűs kocka lapos edény szett: 2 × 1,4 l

Hűs kocka szett: 1,8 l +1 l + 650 ml

Hűs kocka: 2,2 l - zöld

Nagyszerű szett, amelyben biztosan megtalálja azt a méretet amire éppen szüksége van.

Üde,nyárias színösszeállítás jellemzi.

Az edények hosszan megőrzik a bele helyezett ételek frissességét.
Légmentesen záródnak, nem folynak.
Lezárás után a közepét egy kicsit nyomjuk be és eresszük ki a belsejében található felesleges levegőt a tető óvatos felemelésével.

Tárolhatunk benne:

- megmaradt ételt
- salátát öntettel
- gyümölcsöt
- szószt
- zöldséget
- süteményt

Üres állapotban egymásba tehető, így kis helyen tárolható. A hűtőben pedig egymás tetejére is tehetjük, amellyel szintén sok helyet takarítunk meg.Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek