• Cikkszám: TWS20
  • Hűségpont: 270
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Űrtartalom: 5,5 l
  • Listaár: 10967 Ft

  • Kedvezményes ár: 9870 Ft

  • Ár hűségpontokban: 9015

  - VAGY -  
Címkék: tárolás

Tároljunk benne burgonyát, hagymát. Jól elfér egymás mellett. A felnyíló résen keresztül szellőzik a bele helyezett élelmiszer.

Nem rohad bele (legalábbis sokáig), mint a zacskóba, később kezd csírázni.
Lyukacsos fedelén keresztül könnyedén kivehetjük a burgonyát. Teteje könnyen eltávolítható, így az újratöltés is egyszerű.
Akár több tárolót is egymásra tehetünk, hiszen így is hozzáférünk a tartó tartalmához. Mérete miatt akár a mosogató alatt is elfér.
Csökkenti a mérgező anyag, a szolanin termelődést a burgonyában, amely az érettségi foktól függően található meg benne.
Akár a mosogató alá is elfér kettő: egy a burgonyának, egy a hagymának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 28,5 cm
Szélesség 19 cm
Magasság 23 cm