• Cikkszám: TWR42
  • Hűségpont: 265
  • Készlet: Készleten
  • Űrtartalom: 1,5 l + 700 ml
  • Listaár: 9806 Ft

  • Kedvezményes ár: 8825 Ft

  • Ár hűségpontokban: 8825

  - VAGY -  

Tupperware Hűs torony szett (fehér tetővel és ráccsal)

A szett tartalma:

1 db Hűs torony (Condens Control tetővel, ráccsal, magas aljjal)
1 db Friss torony (1 db alacsony alj)

Hűs torony Condens Control tetővel:

Méret: 1,5 l
26x17,5x6,5 cm
Kiválóan alkalmas felvágottak, sajtok, tárolására. Különleges technológiájának köszönhetően a bele helyezett termékek nem penészednek, vizesednek, száradnak ki. Olyan mintha lélegezne, mindig optimális a páratartalom.
Így az élelmiszerek tovább eltarthatóak.

Friss torony:

Méret: 700 ml
26x17,5x4,2 cm

Fontos!

A CondensControl a lelke az egész terméknek, vigyázzunk rá! A termék mosogatása előtt a a CondensControl rácsot vegyük le és óvatosan öblítsük el.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.