• Cikkszám: TWSS182313
  • Hűségpont: 111
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 07. 01.

  • Listaár: 4690 Ft Ft

  • Akciós ár: 3690 Ft

  • Ár hűségpontokban: 3690

  - VAGY -  

Tupperware Mikroszálas szépségkendő (2 db)

Kellemes anyagból készült, nem irritálja  a bőrt.  Használjuk az arc szárazra törléséhez szauna használat, strandolás, fürdőzés után vagy a mindennapi használat során.

A smink könnyedén eltávolítható az arcról mindenféle adalékanyag használata nélkül.
Használat után az arcbőr érezhetően lágy, selymes tapintású lesz, szinte gyenge radírként kezeli a hámréteget. 
Fiatalabb és idősebb korosztálynak is egyaránt ajánlott.

Tipp:

A szépségkendőt az első 2-3 alkalommal elkülönítve mossuk, alaposan kiöblítve, mert az egyesével festett mikroszálaknak köszönhetően eleinte még engedheti a színét.
Későbbiekben is csak mikroszálas kendőkkel  ajánlott együtt mosni, mert más pamut termékek szöszei beletapadhatnak a mikroszálak közé és összetömörítik azokat. Vasalni nem szabad.Tisztítás:

A Törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet ,de mosógépben max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz mindig kevés folyékony mosószert használjunk, a por alakú mosószer beragadhat a mikrószálak közé. Lágyító szereket ne használjunk.
Mindig ki akasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg , forró radiátorra , konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nap szabad betenni , mert ha magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.
A  kendőket lehet szárazon illetve nedvesen , kevés tisztító szerrel is használni , de a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.
A kendőket erős , maró vagy  fehérítő hatású  tisztító szerekkel tilos használni . ( domestos , clorox , hipo ... ) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak , így a továbbiakban nem használható.

Méretek
Hosszúság 31 cm
Szélesség 30 cm