• Cikkszám: TWSS174221
  • Hűségpont: 549
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2017. 12. 17.

  • Listaár: 22862 Ft Ft

  • Akciós ár: 18290 Ft

  • Ár hűségpontokban: 18290

  - VAGY -  

Tupperware Elképesztő baba szett

 

Minden szükséges dolog egy dobozban.

Legyen a baba boldog,hidratált,jól lakott és felfrissült bármikor és bárhol!

A szett tartalma: Füles bébipohár, Etetőkanál tokban, Törlőkendő tár, Nagy csemegéző, Kis uzsonnás, Öko palack 310 ml, Etetőtálka

Füles bébipohár

Már egészen kicsi kortól ajánlott. Puha szilikon teteje nem sérti a gyermek ínyét.

Az innivaló nem folyik ki a pohárból.

A gyermek két kézzel, biztonságosan tud inni.

Etetőkanál tokban

Úti etetőkanál, amelyet bátran magunkkal vihetünk a tokban, hiszen nem lesz piszkos.

Törlőkendő tár

Vidám színű, praktikus tároló.

Tarthatunk benne papír zsebkendőt, nedves törlőkendőt.

Nagy csemegéző

Kellemes családi méretű tárolóeszköz pl. utazás során. Tegyünk bele sütiket, szendvicseket az útra és csemegézzünk belőle. A tároló fedelét fel lehet emelni, és le lehet akasztani. Ezáltal tálcának is használható, ha szükséges.

Kis uzsonnás

A szendvicsdoboz stabil pánttal záródik. Vihetünk benne szendvicset, gyümölcsöt, nasit, biztosan nem nyomódik össze zsákunkban, táskánkban.

Öko palack 310 ml

 Ideális útitárs! Vigyük benne kedvenc innivalónkat és biztosan nem fog kifolyni. Teteje cseppmentesen záródik, az üveg biztos fogást nyújt.

Tisztán tartása könnyű, nem hagy szagot. Amennyiben nehezen tudja az üvegmosóval kitisztítani, vagy az ital megfogta az üveget, töltse tele meleg vízzel, tegyen bele egy fél mosogatógép-tablettát és hagyja pár órát ázni. Utána tiszta vízzel mossa át.

Fontos!

Szénsavas italokat ne tegyünk bele,mert a palackban túlnyomás keletkezik és ezáltal ereszthet a kupak!

Etetőtálka

Készítsük el az ételt és vigyük magunkkal ebben a légmentes tetővel záródó etetőtálkában. A tálkát az oldalán található fül segítségével stabilan tarthatjuk.


Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.