• Cikkszám: TWB50
  • Hűségpont: 139
  • Készlet: Készleten
  • Űrtartalom: 200 ml
  • Listaár: 5161 Ft

  • Kedvezményes ár: 4645 Ft

  • Ár hűségpontokban: 4645

  - VAGY -  
Címkék: előkészítés

A Konyhagyöngye szett a következőkből áll: egy tetővel lezárható füles tálka, tojássárgája szétválasztó, citrusfacsaró, reszelő.

Ezt a praktikus eszközt gyorsan elő tudjuk kapni, ha szükség van rá. Egymásba tehető, így kevés helyet foglal.
Használat: helyezzük a használni kívánt részt a tálkára. A tojásszétválasztóba üssük bele a tojást, a sárgája a kerek mélyedésben marad, míg fehérje belefolyik a tálba. A tál tartalmát (tojásfehérje, citromlé, almapép, stb.) könnyedén kiönthetjük belőle a fogantyú és a kis csőrös rész segítségével.
A tálkát a fedővel letakarva eltehetjük hűtőbe is.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

A Tupperware termékek tisztítása

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

A Tupperware garancia

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Átmérő 9,5 cm
Magasság 6 cm
Kapcsolódó termékek