• Cikkszám: TWSS182707
  • Hűségpont: 284
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 08. 05.

  • Listaár: 11865 Ft Ft

  • Akciós ár: 9490 Ft

  • Ár hűségpontokban: 9490

  - VAGY -  
Címkék: aprítás darálás

Tupperware Konyhaguru alap szett 

A szett tartalma: Konyhaguru adagoló és tekerő + Konyhaguru alap

Kezdje az alappal, tekerőkarral és adagolóval és egészítse ki saját igényeinek megfelelően.

A Tupperware KonyhaGuru termékek , egy fantasztikusan és átgondoltan felépített rendszer család , melynek kiegészítő elemei szinte minden elektromos háztartási gépet helyettesítenek , áram felhasználása nélkül , Tupperware minőségben.

Egy tökéletesen rögzíthető alapra felépülő termék család , mely pillanatok alatt cserélhető.Aprít, darál, szeletel, reszel, facsar, hasábot vág, és kolbászt tölt,tésztát formáz, és krumplit nyom....végtelen lehetőségek kis helyen tárolva.

Akár egyszerre vásároljuk meg , akár külön , külön , biztosak lehetünk benne hogy minden elem kompatibilis egymással, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ujabb és ujabb elemekkel bővül a család.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy a pengét kivéve tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. A pengék tisztítása kézzel, kizárólag langyos vízben ajánlott, hogy élüket sokáig megőrizzék. A többi részt lehet mosogatógépen tisztítani. 
Célszerű azonban használat után azonnal elöblíteni!

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után.