• Cikkszám: TWT45
  • Hűségpont: 164
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár: 6069 Ft

  • Kedvezményes ár: 5462 Ft

  • Ár hűségpontokban: 5462

  - VAGY -  

Tupperware KonyhaGuru Csillag reszelő betét

A csillagreszelő betéttel könnyedén darálhatunk diót,mogyorót,kekszet.

A Tupperware KonyhaGuru termékek , egy fantasztikusan és átgondoltan felépített rendszer család , melynek kiegészítő elemei szinte minden elektromos háztartási gépet helyettesítenek , áram felhasználása nélkül , Tupperware minőségben.

Egy tökéletesen rögzíthető alapra felépülő termék család , mely pillanatok alatt cserélhető. Aprít, darál, szeletel, reszel, facsar, hasábot vág, és kolbászt tölt,tésztát formáz, és krumplit nyom....végtelen lehetőségek kis helyen tárolva.

Akár egyszerre vásároljuk meg  akár külön külön,biztosak lehetünk benne hogy minden elem kompatibilis egymással, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően , ujabb és ujabb elemekkel bővül a család.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy a pengét kivéve tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. A pengék tisztítása kézzel, kizárólag langyos vízben ajánlott, hogy élüket sokáig megőrizzék. A többi részt lehet mosogatógépen tisztítani. 
Célszerű azonban használat után azonnal elöblíteni!

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után.