• Cikkszám: TWM21
  • Hűségpont: 720
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár: 26694 Ft

  • Kedvezményes ár: 24025 Ft

  • Ár hűségpontokban: 24025

  - VAGY -  

A MikroGourmet edényt úgy fejlesztették, hogy maximálisan megszűri a mikrohullámokat.

Főzzünk gyorsan egészséges ételeket mikróban!
A MikroGourmet-ban történő párolással megőrizhetjük az ételek tápanyag-, ásványi anyag- és vitamintartalmát. Az ételek intenzív színe megmarad párolás során (pl. cékla, sárgarépa).

 Készíthető benne pl. : burgonya, cékla, spárga, brokkoli, répafélék, gomba, borsó, alma, körte, kagyló, csirkehús, halak, húsgolyó, virsli, és még sok minden más!
A burgonyát 15 perc alatt nagyon ízesre készíti el. Hagyományos főzésnél a burgonyalevet és ezzel pont az értékes ásványi anyagokat, kiöntjük. A MikroGourmet-val elkészített ételnél azonban szervezetünkbe jut!

Felépítés

Vizes tálca: az alsó részbe vizet töltünk, külön jelzést találunk arra vonatkozóan, hogy mennyi a minimális vízszükséglet (400 m.). A vizet különféleképpen ízesíthetjük fűszerekkel, citrommal.

Gőz bázis, nagyobb űrtartalom: Tökéletesen rázár a vizes tálcára, így gőzben párolódik meg az étel, miközben a mikrohullámok kívül maradnak. Mérete 2,5 l.

Pároló tálca, kisebb űrtartalom: célja, hogy külön, de mégis a nagyobb űrtartalmú tállal egyszerre tudjunk párolni másfajta ételeket. Mérete 600 ml.

Tető: szintén tökéletesen lezárja az edényt a még hatékonyabb párolás érdekében

Használat

Figyelmesen olvassa át a mellékelt használati útmutatót!

Maximum 800 W-on használható. Ügyeljen arra, hogy az edény és a mikrohala között minden oldalról legalább 5-5 cm hely maradjon.

Nagyon figyeljünk a vízre, nehogy kimaradjon! Ha elfelejtünk vizet tölteni bele az edény tönkremegy és nem vonatkozik rá a garancia! Folyadéknak mindig vizet használjon, mással ne helyettesítse.

30 percnél tovább ne használja folyamatosan! Kivételnél mindig használjon fogókesztyűt, mert az edény forró, a tető leemelése során a gőz felcsaphat.

Pár percig pihentesse az ételt az edényben a párolási idő lejárta után.


Tisztítás

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét

Garancia

A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetésszerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

 

Méretek
Átmérő 26,3 cm
Magasság 13,7 cm