• Cikkszám: TWM22
  • Hűségpont: 188
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Űrtartalom: 8 × 80 ml
  • Listaár: 6956 Ft

  • Kedvezményes ár: 6260 Ft

  • Ár hűségpontokban: 6260

  - VAGY -  

Tupperware Mikrogourmet formázó betét

A MikroGourmet formázó betét egy kiegészítő darabja a MikroGourmet családnak. A MikroGourmet párolórendszer Bázis edényébe helyezve , desszerteket , sós vagy édes felfújtakat készíthetünk benne, percek alatt a mikrohullámú sütőben.

A formázóbetéteket úgy használjuk,hogy beletesszük a Mikrogourmet gőzbázis részébe,(a betét tetejét nem tesszük rá!) és lefedjük a Gourmet fedelével.Használat

Figyelmesen olvassa át a mellékelt használati útmutatót!

Maximum 800 W-on használható. Ügyeljen arra, hogy az edény és a mikrohala között minden oldalról legalább 5-5 cm hely maradjon.
Nagyon figyeljünk a vízre, nehogy kimaradjon! Ha elfelejtünk vizet tölteni bele az edény tönkremegy és nem vonatkozik rá a garancia! Folyadéknak mindig vizet használjon, mással ne helyettesítse.
30 percnél tovább ne használja folyamatosan! Kivételnél mindig használjon fogókesztyűt, mert az edény forró, a tető leemelése során a gőz felcsaphat.
Pár percig pihentesse az ételt az edényben a párolási idő lejárta után.


Tisztítás

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét

Garancia

A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetésszerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek