• Cikkszám: TWSS181909
  • Hűségpont: 149
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 06. 03.

  • Listaár: 6237 Ft Ft

  • Akciós ár: 4990 Ft

  • Ár hűségpontokban: 4990

  - VAGY -  

Tupperware Mikroszálas Autófényező

Háztartási törlőkendő, elsősorban autónk ápolására, tisztán tartására. Nem szöszöl, nagyon kellemes tapintású, jó nedvszívó képességű.
Egyedülálló összetételének köszönhetően a nedves felületek törlése során a súlyának akár nyolcszorosát képes felszívni. a legjobb felszívó képességgel rendelkezik és egyben rendkívül puha is, így a kényes felületek (pl. autó) tisztítása során nem karcolja össze azokat. Gyorsan szárad.

Klasszikus mikrószálas törlőkendő szövésű és kialakítású, amely 80 % polyestert és 20 % polyamidot tartalmazz egyéb speciális kialakítás nélkül.
Csík és folt mentesen tisztít és fényesít, szárazon és nedvesen egyaránt. Használat során tökéletesen eltakarítja a különböző port és a koszt a felületről tisztítószerrel vagy a nélkül is. Ez a kendő természetes statikus kisugárzásának köszönhetően mágnesként vonzza magához a port.

   

Fontos:

A törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet , max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz inkább folyékony mosószert használjunk. Lágyító szereket ne használjunk.
Mindig ki akasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg , forró radiátorra , konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nap szabad betenni , mert ha magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.
A  kendőket lehet szárazon illetve nedvesen , kevés tisztító szerrel is használni , de a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.
A kendőket erős , maró vagy  fehérítő hatású  tisztító szerekkel tilos használni . ( domestos , clorox , hipo ... ) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak , így a továbbiakban nem használható.