• Cikkszám: TWF25
  • Hűségpont: 137
  • Készlet: Készleten
  • Listaár: 3050 Ft

  • Kedvezményes ár: 2745 Ft

  • Ár hűségpontokban: 4590

  - VAGY -  
Címkék: törlőkendő

Tupperware Mikroszálas Törlőkendő Üvegfelülethez 

Ablaktisztítás könnyedén, tisztítószer nélkül is csíkok és maszatolás nélkül! Nem szöszöl, nagyon kellemes tapintású, jó nedvszívó képességű.

Rácsos szerkezetű anyag. Használatakor elég csak bevizezni és a tisztítandó felületet áttörölni.

Összetételnek köszönhetően a mikrószálak magukba zárják a port , a piszkot , a nedvességet és az allergizáló anyagokat és még a baktériumok 99 %-t is. Ezen szintetikus törlőkendők összetétele 80 % Polyester ami tökéletes súroláshoz és tisztításhoz , és 20% Polyamid ami pedig a tökéletes felszívódást és gyors száradást segíti elő.

A Törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet ,de mosógépben max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz mindig kevés folyékony mosószert használjunk, a por alakú mosószer beragadhat a mikrószálak közé. Lágyító szereket ne használjunk.

Mindig kiakasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg , forró radiátorra , konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nem szabad betenni , mert a magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.

A  kendőket lehet szárazon illetve nedvesen , kevés tisztító szerrel is használni , de a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.

A kendőket erős , maró vagy  fehérítő hatású  tisztító szerekkel tilos használni . ( domestos , clorox , hipo ... ) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak , így a továbbiakban nem használható.

Méretek
Hosszúság 40 cm
Szélesség 40 cm