• Cikkszám: TWF25
  • Hűségpont: 173
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár: 6428 Ft

  • Kedvezményes ár: 5785 Ft

  • Ár hűségpontokban: 5785

  - VAGY -  
Címkék: törlőkendő

Tupperware Mikroszálas Törlőkendő Üvegfelülethez (2db)

Ablaktisztítás könnyedén, tisztítószer nélkül is csíkok és maszatolás nélkül! Nem szöszöl, nagyon kellemes tapintású, jó nedvszívó képességű.

Rácsos szerkezetű anyag. Használatakor elég csak bevizezni és a tisztítandó felületet áttörölni.

Összetételnek köszönhetően a mikrószálak magukba zárják a port , a piszkot , a nedvességet és az allergizáló anyagokat és még a baktériumok 99 %-t is. Ezen szintetikus törlőkendők összetétele 80 % Polyester ami tökéletes súroláshoz és tisztításhoz , és 20% Polyamid ami pedig a tökéletes felszívódást és gyors száradást segíti elő.

A Törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet ,de mosógépben max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz mindig kevés folyékony mosószert használjunk, a por alakú mosószer beragadhat a mikrószálak közé. Lágyító szereket ne használjunk.

Mindig kiakasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg , forró radiátorra , konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nem szabad betenni , mert a magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.

A  kendőket lehet szárazon illetve nedvesen , kevés tisztító szerrel is használni , de a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.

A kendőket erős , maró vagy  fehérítő hatású  tisztító szerekkel tilos használni . ( domestos , clorox , hipo ... ) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak , így a továbbiakban nem használható.

Méretek
Hosszúság 40 cm
Szélesség 40 cm