• Cikkszám: TWSS182004
  • Hűségpont: 183
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 06. 03.

  • Listaár: 9880 Ft Ft

  • Akciós ár: 6090 Ft

  • Ár hűségpontokban: 6090

  - VAGY -  

Tupperware Mikroszálas Törlőkendő üvegfelülethez (2db) + Mikroszálas Törlőkendő tálakhoz, tányérokhoz (1 db) 

Törlőkendő üvegfelülethez

Ablaktisztítás könnyedén, tisztítószer nélkül is csíkok és maszatolás nélkül! Nem szöszöl, nagyon kellemes tapintású, jó nedvszívó képességű.
Rácsos szerkezetű anyag. Használatakor elég csak bevizezni és a tisztítandó felületet áttörölni.
Összetételnek köszönhetően a mikrószálak magukba zárják a port , a piszkot , a nedvességet és az allergizáló anyagokat és még a baktériumok 99 %-t is. Ezen szintetikus törlőkendők összetétele 80 % Polyester ami tökéletes súroláshoz és tisztításhoz , és 20% Polyamid ami pedig a tökéletes felszívódást és gyors száradást segíti elő.

Törlőkendő tálakhoz, tányérokhoz

Lágy tapintású, anti allergén. Puha , bársonyos szövése maximális nedvszívó képességet biztosít amely kiválóan alkalmas Tupperware edények , tálak illetve tányérok , kerámia tálak tisztítására és  mosogatás utáni törlésére.  Nagy méretének köszönhetően sokkal hosszabban lehet használni mint egy hagyományos törlőkendőt , így időt és energiát  takarít meg.

.

A Törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet ,de mosógépben max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz mindig kevés folyékony mosószert használjunk, a por alakú mosószer beragadhat a mikrószálak közé. Lágyító szereket ne használjunk.
Mindig kiakasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg , forró radiátorra , konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nem szabad betenni , mert a magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.
A  kendőket lehet szárazon illetve nedvesen , kevés tisztító szerrel is használni , de a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.
A kendőket erős , maró vagy  fehérítő hatású  tisztító szerekkel tilos használni . ( domestos , clorox , hipo ... ) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak , így a továbbiakban nem használható.