• Cikkszám: TWF24
  • Hűségpont: 148
  • Készlet: Készleten
  • Listaár: 5478 Ft

  • Kedvezményes ár: 4930 Ft

  • Ár hűségpontokban: 4930

  - VAGY -  
Címkék: takarítás

Tupperware Mikroszálas Univerzális törlőkendő (2 db)

Háztartási törlőkendő fa- és üvegfelületekre a lakás bármely pontjára. Nem szöszöl, nagyon kellemes tapintású, jó nedvszívó képességű.
Gyorsan szárad.

Klasszikus mikrószálas törlőkendő szövésű és kialakítású, amely 80 % polyestert és 20 % polyamidot tartalmazz egyéb speciális kialakítás nélkül , a különböző konyha felületek tisztántartására. Csík és folt mentesen tisztít és fényesít, szárazon és nedvesen egyaránt. Használat során tökéletesen eltakarítja a különböző port és a koszt a felületről tisztítószerrel vagy a nélkül is. Ez a kendő természetes statikus kisugárzásának köszönhetően mágnesként vonzza magához a port. Kiválóan alkalmas konyhapult, étkező asztal, mikrohullámú sütő és egyéb konyhai illetve étkezőben található felületek takarítására.

Fontos:

A törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet , max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz inkább folyékony mosószert használjunk. Lágyító szereket ne használjunk.

Mindig ki akasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg , forró radiátorra , konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nap szabad betenni , mert ha magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.

A  kendőket lehet szárazon illetve nedvesen , kevés tisztító szerrel is használni , de a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.

A kendőket erős , maró vagy  fehérítő hatású  tisztító szerekkel tilos használni . ( domestos , clorox , hipo ... ) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak , így a továbbiakban nem használható.

Méretek
Hosszúság 30 cm
Szélesség 30 cm