• Cikkszám: TWT55
  • Hűségpont: 397
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Űrtartalom: 3,9 l
  • Listaár: 14717 Ft

  • Kedvezményes ár: 13245 Ft

  • Ár hűségpontokban: 13245

  - VAGY -  

Tupperware Saláta Séf 3,9 l + frissentartó tető 

A Séf mindenféle salátából, fűszernövényből, sóskából, spenótból,  kicentrifugázza a felesleges vizet. Így tökéletesen száraz salátát, növényt kapunk.
Szűrő részében mossa meg a salátát, tegye a centrifugába és tekerje meg a kart néhányszor.
A szűrő részt kivéve a salátát tálalhatjuk a tál részében is. A tálhoz tető tartozik, így a megmaradt ételt légmentesen lezárhatjuk és eltehetjük későbbre. Alján tapadásgátló korongok biztosítják a stabil használatot.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Átmérő 23,1 cm
Magasság 18 cm
Kapcsolódó termékek