• Cikkszám: TWT5438
  • Hűségpont: 574
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Űrtartalom: 3,9 l
  • Listaár: 21250 Ft

  • Kedvezményes ár: 19125 Ft

  • Ár hűségpontokban: 19125

  - VAGY -  

Tupperware Saláta Séf 3,9 l + Óriás friss tető

A Séf mindenféle salátából, fűszernövényből, sóskából, spenótból,  kicentrifugázza a felesleges vizet. Így tökéletesen száraz salátát, növényt kapunk.

Szűrő részében mossa meg a salátát, tegye a centrifugába és tekerje meg a kart néhányszor.

A szűrő részt kivéve a salátát tálalhatjuk a tál részében is. A tálhoz tető tartozik, így a megmaradt ételt légmentesen lezárhatjuk és eltehetjük későbbre. Alján tapadásgátló korongok biztosítják a stabil használatot.

Az Óriás friss tető légmentesen záródik, nem folyik. Kiválóan megfelel ételek szállítására, a hozzátartozó kis picurban akár öntetet, szószt is lehet szállítani. Kiránduláshoz, hosszabb autó utakra is kiválóan alkalmas, mivel az evőeszköz is kéznél van.


Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek