• Cikkszám: TWSS182302
  • Hűségpont: 186
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 07. 01.

  • Listaár: 7750 Ft Ft

  • Akciós ár: 6200 Ft

  • Ár hűségpontokban: 6200

  - VAGY -  
Címkék: szilikon sütés

Tupperware Szilikon mini focilabda forma

Egyszerre 6 db focilabda süthető benne.

Csokihoz, pudinghoz, fagyihoz, hidegkonyhai készítmények formázásához ajánljuk, de akár süthetünk benne zsömlét is.

A terméket használat előtt nem kell kivajazni, belisztezni. A megsült étel könnyedén elválik a faltól, kiborítható, a szilikon forma akár ki is fordítható
Az edények -25 és +220 C között használhatóak, de az ideális sütési hőfok a 180 -C és 220 C fok között van.
Tehetjük mikrohullámú sütőbe és hagyományos sütőbe, valamint fagyasztóba is.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl csokoládé, cukor) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Figyelem!

A formákat forró sütőlapra, grillezőbe, infrasütőbe tenni szigorúan tilos! A túlhevülésből, égésből eredő károkra a garancia nem vonatkozik.
Soha ne használjon éles tárgyat a formához.